Weer de nodige nieuwe foto's

Van de afgelopen weken heb ik weer de nodige foto's van Kari en Ronja kunnen toevoegen op de site!

 

Kari met bekers van Onderlinge wedstrijdOnderlinge behendigheidswedstrijd

Allereerst vond op 25 maart de Onderlinge behendigheidswedstrijd van de KC Delft plaats. Hierin hebben Kari en Ronja allebei weer gedebuteerd op wedstrijden dit jaar. Voor Kari, nu bijna 10 jaar, wellicht zijn laatste behendigheidswedstrijd? Wie zal het zeggen! Voor Ronja een mooie start van het wedstrijdjaar. Dankzij Paul en Mariska hebben we van Ronja en Kari de nodige mooie actiefoto's van die dag.

 

 

 

 

 

 

Ronja met beker van KC Delft-wedstrijdBenefietwedstrijd

Op 1 april werd de Benefietwedstrijd van de KC Delft gehouden. Het doel van deze wedstrijd was om geld in te zamelen voor het juniorenteam dat dit jaar naar het European Open in Oostenrijk gaan. Op deze dag konden echter ook U'tjes voor de A-klasse en P'tjes voor de B- en C-klasse worden verdiend. Het was met 3 ringen dan ook een flinke drukte!
Bij deze wedstrijd deed ik mee met Ronja in de A-klasse, kijken of we een U'tje konden verdienen. Dat is niet gelukt, maar we hebben wel heerlijk gelopen! Ondanks een foutje werden we ook nog eens 3e in het Vast parcours. En al was ik zelf in de Jumping even totaal de weg kwijt, Ronja's supersnelle reacties redden ons van een disk., knap grietje.

En ook van deze wedstrijd staan wat foto's in het album, waaronder eentje die laat zien waarom Ronja zo makkelijk latten tikt.

 

Heerlijke wandeling in Kootwijk 

Ter onstpanning hebben we op eerste Paasdag weer eens een heerlijke wandeling gemaakt met Bonnie, Kari en Ronja's fokster. Uiteraard had ze Bamske, Kari's moeder, en Nissa, Ronja's dochter, ook bij zich. Dit heeft dankzij Paul weer een serie prachtige foto's opgeleverd van het hele stel. 

Wandeling in Kootwijk

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nu aanwezig:

| 216 bezoekers |